top of page

ashes

Een hedendaagse creatie om het thema rouw en verlies te harmoniseren en deel te laten uitmaken van het dagelijkse leven met een warmere en persoonlijkere manier van afscheid nemen.

De werken van Fréderique Vanvlasselaer ademen verstilling uit.  Om bij te dragen aan de rouwrevolutie ontwierp Fréderique vier kunstobjecten die gebruikt kunnen worden voor asbewaring onder de naam ASHES. 

IMG_0215.jpeg


MEER

 

Ieder object is verpakt in een witte doos met daarin een linnen tasje voor het bewaren van het crematiesteentje. De collectie Ashes komt met een certificaat en garandeert de authenticiteit van het begeleidende kunstwerk, vervaardigd en gesigneerd door Fréderique Vanvlasselaer. Op deze manier wil Fréderique de originaliteit van haar werken benadrukken en een object bieden dat zich onderscheidt door zijn uniciteit.

Ashes


GEPERSONALISEERD

 

De porseleinstudio van Fréderique Vanvlasselaer heeft een eigen uit-gewerkte collectie die naar smaak kan aangepast of gecombineerd worden. Naast een bestaande collectie biedt Fréderique ook exclusief maatwerk aan.

Wens u een afspraak te maken vul het formulier in op de contactpagina of stuur een e-mail naar info@studiofrederique.com 

ASHES


VERKOOPPUNTEN

 

Begrafenissen Haerens

Latemstraat 25
9830 Sint-Martens-Latem (BE)

+32 (0) 9 282 35 68
+32 (0) 478 37 67 62

info@begrafenissenhaerens.be

 

Michael Deleu Uitvaartzorg 
Grote Baan 129 
9120 Melsele (BE)

+32 (0) 3 345 44 38 
info@michaeldeleu.be

 

bottom of page